Luin juuri:

Naiset joita ajattelen öisin
Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu
12 Rules for Life: An Antidote to Chaos
Wishful Drinking
Aqua viva
George Lucas: A Life


Riina Stén's favorite books »

Olen Riina, moi!

Yksi vaikeimmista tehtävistä mitä tiedän, on kertoa itsestään (ja vaikuttaa samalla edes hitusen kiinnostavalta ihmiseltä).  Onneksi voin tehdä sen tässä kirjallisesti, enkä ääneen jossain esittelypiirissä, jossa vuoroaan joutuu odottamaan sydän hakaten.

Tykkään tutkia tulevaisuuden ilmiöitä ja inspiroidun fiksuista tekijätyypeistä. Pidän myös Niken lenkkareista, kahvijuomista ja Tähtien sodista. Lempiharrastukseni on brasilialainen jujutsu. Haluan oppia koodaamaan, sijoittamaan sekä nauttimaan elämästä kaukana sosiaalisen median ulottumattomissa. Syön ulkona niin usein kuin mahdollista ja reissaan aina kun siihen tulee tilaisuus. (Lento)matkustus on surkea harrastus ilmaston kannalta ja minuakin se ahdistaa. Ehkä tulevaisuudessa matkustan enemmän maata pitkin.

Elätän itseni viestintä- ja someduuneja tekemällä päivätyössä sekä freelancerina. Olen työskennellyt myös vapaana toimittajana sanomalehdissä. Rakastan muiden kirjoittamia tekstejä ja minulla on aina pari kirjaa kesken.  Tänä vuonna tavoitteeni on lukea vähintään 75 kirjaa. Siinäpä se. Tervetuloa sivuilleni!