Olen toista kertaa vaatelainaamo Vaatepuun jäsen. Tähän postaukseen aion koota kuusi kuukautta kestävän jäsenyyden kaikki lainakerrat, asujen arvot sekä muita huomiota.

Liityin jäseneksi, koska en halua ostaa ainakaan uusia juhlavaatteita ja olisi kiva kokeilla erikoisiakin kledjuja, jotka jäisivät kokeilematta, jos joutuisin hankkimaan ne itselle. Hankin M-jäsenyyden, joka maksaa 280 euroa ja oikeuttaa lainaamaan 1-2 viikon välein 200 pisteen arvosta vaatteita puolen vuoden ajan. Vaatepuu on pisteyttänyt vaatteensa niiden arvon mukaan. Asioin pääsääntöisesti Helsingin Vaatepuussa, vaikka avasin jäsenyyteni Järvenpään liikkeessä.

Lisätietona vielä se, että käytän useimmiten kokoa S/36 ja olen 162 senttiä pitkä.

Mekko ristiäisiin &
Marimekkoa juhliin töihin

Lainakerta NRO: 1.
Laina-aika & paikka: Järvenpää, 9. marraskuuta 2019.
Lainat: Mirkka Metsolan Meadow-mekko,  Marimekon musta collegemekk0  ja kumista tehdyt Myrsky/Myrsky-korvakorut.
Lainan arvo yhteensä: n. 320 euroa.

Järvenpään Vaatepuu on auki myös lauantaisin (klo 10-14), toisin kuin Helsingin. Minulla oli tarve löytää kaksi asua samalle päivälle. Valitsin ristiäisiin Mirkka Metsolan karkkivärisen mekon (ei kokoa) ja tohtorijuhlien saunavastaanotolle Marimekon mustan, lyhythihaisen collegemekon (XS). Marimekko-mekkoa en päätynyt käyttämään, mutta aion pukea sen töihin. Metsolan mekkojen hinnat liikkuvat muutamissa sadoissa euroissa, Marimekon trikoomekot noin sadoissa. Lisäksi valitsin pitkät, roikkuvat ja mustat HangOn!-korvakorut, joiden hinta uutena on 20 euroa.  Molemmat mekot voi pestä pesukoneen käsipesu/hienopesuohjelmalla.  Jotkut vaatteet vaativat pesulapesun. Vaatepuulaiset saavat SOL-pesuloista -20%.