Mimmit sijoittaa -brekut varattiin nopeammin loppuun kuin kukaan ehtii sanoa Dow Jones. Harmittaa, että en ollut tarpeeksi ajoissa nappaamassa paikkaani sijoittamisaamiaiselle Storyyn, joten olen odotuslistalla (joka tuskin johtaa mihinkään).

Olen melko huoleton rahankäyttäjä, enkä ole koskaan sijoittanut. Talouteeni olisi hyvä saada jotain tolkkua  ja tämä voisi olla yksi tapa. Tarvitsen ensikäden tietoa sijoittamisesta nopeasti. Mieluiten heti.  Googlen kanssa opiskelu on ihan ok, mutta haluan, että joku asiantunteva ihminen kertoo minulle, mistä aloittaa ja miten edetä.

Ilokseni huomasin, että naisille markkinoituja perustason sijoittaimisinfoja tarjovat muutkin tahot kuin Mimmit sijoittaa. Aion huhtikuussa osallistua Naisten Pankin järjestämään luentoiltaan, jossa rahasta on keskustelemassa toimittaja ja tietokirjailija Julia Thurén. Thurén perehtyi sijoittamisem koukeroihin äitiyslomansa aikana (Lue Talouselämän juttu täältä.) Thurén on kirjoittanut sijoittamisesta myös kirjan nimeltä Kaikki rahasta (2018)ja emännöi Ylellä ohjelmaa Melkein kaikki rahasta (podcastit kuunneltavissa täällä). Kirja on luettavissa BookBeatissa.

Lisätietoa Naisten Pankin sijoittamisillasta täällä. Jos et pääse paikalle tapahtuman, voit katsoa sen myös Facebook-livenä.