Yhtenä ensi vuoden tavoitteenani BJJ:hin liittyen on käydä enemmän Open Mateissa. Tänä vuonna kävin vain yhdessä! Kehityksen kannalta on aika olennaista osallistua näihin. Seuraavassa oman maantieteellisen sijainti perusteella valitut BJJ-tärpit, joihin molempiin toivon pääseväni.

Barreto Helsingin naisten open mat 15.12.  Malmilla
Barreto Helsingillä on luvassa naisten kesken painimista lauantaina 15.12.2018. Ovet aukeavat klo 12, jonka jälkeen kukin saa painia niin pitkään kuin huvittaa. Tarjolla kahvia.  Lisätietoja antavan yhteyshenkilön nimi ja numero Facebook-tapahtuman yhteydessä. Olin kesällä naisten suurleirillä Barretolla ja tykkäsin fiiliksestä.

Mustavyö Emilia Tuukkasen BJJ-leiri 29.12. Lahdessa
Espanjassa asuvan ja treenaavan mustavyö Emilia Tuukkasen BJJ-leiri Lahden Total Centerissä joulukuun 29. päivä. Harjoitukset klo 11-13 ja klo 14.30-16.30. Tuukkanen tuo mukanaan pari treenikaveria. Koko seminaarin hinta on 40 euroa. Yksi harjoitus maksaa 25 euroa. Tuukkanen lupaili, että mahdollisuus avantouintiin treenin jälkeen.

Näistä tapahtumat löysin Facebookin BJJ naiset -ryhmästä. Sinne kannattaa liittyä. Siellä on hyvä, yhteisöllinen meininki. OSS!