Kaulaliinaani tai hihansuuhuni on usein tarttunut pinkki post-it ja osaan sujuvasti käyttää alussa todella kryptiseltä tuntunutta Windows-puhelinta. Nämä jutut sen takia, että työskentelen täysipäiväisesti opinto- ja projektisihteerinä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudassa. Aloitin työt Keudan oppisopimuskeskuksessa Keravalla elokuun viimeisellä viikolla.
Olen mukana erilaisissa ministeriörahoitteisissa projekteissa, joista työläimpänä kansainvälinen Future of Learning -tapahtuma, johon sinäkin voit halutessasi osallistua. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan muutaman päivän sisällä.

Toinen haastava projekti on artikkelikokoelma, jonka kirjoitan, kuvaan ja taitan itse. Artikkeleita varten haastattelen ihmisiä, jotka ovat työskennelleet opetus- ja kulttuuministeriön rahoittamien hankkeiden parissa. Tässä projektissa voin hyödyntää tiedotusopin opintojani sekä kokemustani toimittajana.

Työsopparini on tämä vuoden loppuun, joten lukuisat projektit on hoidettava nopealla tempolla ja samanaikaisesti.

Jos illalla on aikaa, luen Antti Holman Kauheimpia runoja, käyn juoksulenkillä tai vaikka Mäkelänrinteen kuntosalilla (melko kallis, 8,50 euroa kerta, eikä oikein tilaa lattialla puuhastelulle, kuten vatsalihastreenille). Testailen parhaillaan eri saleja, jotta löytäisin mieluisan.

Opiskelun ja keikkatyöläisyyden vaihtuminen säännöllisiin tuloihin ja perinteiseen ”kasista neljään” tuntuu hyvältä.