Etsin Instasta jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia tilejä. Joskus niitä tulee eteen myös sattuman kautta.

Tässä kolme tämän hetken suosikkitiliäni Instagramissa.

WOLFGANG2242

Steve Craig on seniorirescueita adoptoiva coloradolaismies, jonka sydän on puhdasta kultaa. Stevellä on vaihteleva määrä ikääntyviä lemmikkejä, jotka eivät ole kelvanneet kenelläkään muulle. Joukossa on myös muun muassa possu ja pupu. Steve jakaa kuvia eläimille omistetusta elämästään päivittäin ja tekee parhaansa, että ihmiset adoptoisivat myös vanhoja rescue-lemmikkejä. Valmistaudu itkemään liikutuksesta ja kuvien läpi välittyvästä rakkaudesta.

 

EVERYOUTFITONSATC.

Nerokas ja hauska tili, jossa kaksi tarkkasilmäistä ja muotitietoista naista on ottanut tavoitteekseen kommentoida kaikkia Sex and the City -sarjassa nähtyjä asuja. Siis kaikkia. Postaukset ovat erinomaisesti kirjoitettuja, sarkastisia ja hauskoja.  Asujen takaa paljastuu usein itselle uutta symboliikkaa, vaikka sarjan jokaisen jakson (kiitos sen DVD-kenkäboksin ja jatkuvien uusintojen) olisi nähnyt tuhat kertaa. Mm. Sarah Jessica Parker seuraa tiliä. Tilillä myös oma nettikauppa, jossa myynnissä ajoittain SATC-sarjassa nähtyjä vaatteita sekä omia SATC-aiheisia tuotteita.

 

NIKITA_GILL

Nikita Gill on hieman alta kolmekymppinen, Lontoossa asuva runoilija. Gillin runot ovat usein feministiä ja omalla tavallaan synkkiäkin.  Mm. Paleface jakoi Gillin runon omalla Insta-tilillään.