Kesä meni, nyt voi taas katsoa telkkaria. Kesällähän sitä ei paljon tullu katottua, paitsi jos tuli joku klassikko actionelokuva tai ehkä Sinkkuelämää sopivasti ennen nukkumaanmenoa. Netflix ja netti-tv on ylipäätään painanut oman telkkariajan aikalailla minimiin.  Tänä kesänä oli kyllä tietty Rio sekä Ronaldon kasvutarina fudiksen EM-kisoissa, joita tuli katottua. Syksyllä alkaa taas tapahtua niin telkkarissa kuin elokuvateattereissakin. Poimin tähän tv-sarjat, joiden alkamista odotan.

Näistä aineksista on minun tv-syksyni tehty:

1. PAHAN JÄLKEEN -DOKKARISARJA. Arman Alizad ja Meeri Koutaniemi yhdessä? YES PLEASE! Selvä haastaja Rikulle ja Tunnalle, vaikka taitavatkin kaikki olla hyviä frendejä keskenään.  Sarjassa näytetään selviytymistarinoita ympäri maailmaa. Sarjan alkua odotellessa voi lueskella power-couplen edellistä yhteisprokkista, teosta nimeltä Riisuttu Suomi. Sarja alkaa Nelosella.

2.DOCVENTURES. Neljäs tuotantokausi. Huolella kuratoituja laatudokkareita. Superhyvää telkkariajankäyttöä katsoa näitä ja laajentaa omaa ajatteluaan. Omaan mieleen on painunut erityisesti dokkari Whore’s Glory. YLE TV2 klo 21, 7.9. alkaen.

3. NOIN VIIKON UUTISET. Suomalaisen, poliittisen komedian uusi klassikko. Se just nyt kaikista hauskin ja kaikista nokkelin ajankohtaisshow makkarasiileineen päivineen. Karismapommi Jukka Lindström toimii myös hyvänä Henkka Hyppösen korvaushoitona, nyt kun Hyvät ja huonot uutiset näyttää jääneen ikävä kyllä tauolle. Alkaa TV2:lla 8.9.

4.PELIMIES. Tämä ohjelma voi olla hiton hauska, tai sitten ihan p*ska. Joonas Nordman on kenties Suomen paras imitaattori ja hyvä käsikirjoittaja (mm. Siskonpeti) , joten ainekset on kunnossa. Toivon, että sarjassa on muutakin kuin Hjallista ja Joonas kyllä riittäisi myös ihan itsenään! Pus!
Alkaa MTV3:lla lauantaina 17.9.

5. PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN? Mun mielestä pitää olla huolissaan, että tämä uusi ohjelma julistaa Hyvät ja huonot uutiset käytännössä kuolleeksi. Tässä uudessa paneeliohjelmassa on vanhat HHU-tutut Tuomas Kyrö (love!) ja Miika Nousiainen (love) sekä lisäksi Kari Hotakainen (love) ja vielä Jenni Pääskysaari, joka on siirtynyt taas snadisti vähän vakavamman oloisen ohjelman pariin.  Kaikki halukkaat voivat lähettä huolenaiheitaan, joita sitten ohjelmassa käsitellään. MTV3:lla kanavalla syyskuussa.

Lisäksi katson Muodin huipulla -ohjelmaa pakkomielteisesti. Nyt pyörii vielä päällekkäin Muodin huipulla All Starsin kanssa. Harmi, että Tim Gunn on vaan toisessa näistä.

Telkkarisyksy näyttää ihan kivalta! Tulispa Silta….