Tiedätkö How I Met Your Mother -sarjasta sen jakson, jossa Lily ja Marshall ostavat asunnon ja ovat todella innoissaan kaikista niistä tavaroista, joita edelliset omistajat ovat asuntoon jättäneet? Asunnosta löytyy mm. skeittidekki ja Hungry Hungry Hippo’s -peli.

Jaoin Marshallin ja Lilyn innostuksen, kun uudesta kodista löytyi jotain, mikä oli jäänyt näytöllä huomaamatta. Vessan seinään ei ollutkaan teipattu jokin pieni mustavalkoinen kuva, vaan se paljastui kuvitetuksi laataksi. Eikä ihan miksi tahansa kuvitetuksi laataksi, siinä komeilee Pablo Picasson kenties tunnetuin teos; surrealistinen Guernica (1937). Poliittisena kannanottona tunnettu Guernica sisältää itsekin piilotettuja kuvia, joita ei ensivilkaisulla huomaa.

Toteutamme kylppärirempan nyt yhden musta-valkoisen laatan ehdoilla, niin spesiaali se on. En ole ikinä nähnyt vastaavaa missään. Olisi suuri vääryys poistaa se ja vaihtaa johonkin sammaleen vihreään pystyladottuun kiiltolaattaan (millaisesta haaveilin).

Ehkä joku entisistä omistajista on tuonut sen Madridin-matkaltaan tai kenties siihen liittyy jotain vielä jännittävämpää.

Luvassa siis remppa- ja sisustuspostauksia, joita en olekaan koskaan aikasemmin kirjoittanut.